Bouw uw eigen webgids met dit PHP script

Geplaatst op 30-10-2023

Categorie: Computer en internet

Voor het in elkaar zetten van een professionele website kan de software van Vrolijk Internet Services worden aangewend. Vrolijk Internet Services is de leverancier van diverse PHP scripts. Wat de scripts van Vrolijk Internet Services interessant maakt, is onder andere dat er eenvoudig een koppeling kan worden gelegd met een betaaloplossing voor het ontvangen van betalingen. Mollie, DigiWallet en PayPal worden ondersteund.

U biedt de klant de mogelijkheid om online te betalen voor uw producten en diensten. Het nieuwe ondernemen gebeurt immers voor een groot deel via het internet. En omdat het internet niet meer weg te denken is uit het zakelijke leven, biedt Vrolijk Internet Services een divers scala aan producten die ingezet kunnen worden om online inkomen te genereren.

U zult het vast al eens gehoord hebben, maar we kunnen het niet vaak genoeg herhalen. De vindbaarheid van uw website speelt een grote rol bij het genereren van online inkomen. Daarom is er bijvoorbeeld het Startpagina Script waarmee ondernemers een link naar hun website kunnen aanmelden bij u en waarbij u een geldbedrag kunt vragen voor de links. Voor welke periode een link blijft staan en welk bedrag u daarvoor vraagt, daarvoor kunt u verschillende opties binnen het script aanmaken. De klant kan dan een periode kiezen en bepaalt vervolgens het bijbehorende geldbedrag via de koppeling met Mollie, DigiWallet of PayPal.

Er zijn een aantal uitbreidingen voor het Startpagina Script zodat u dochterpagina’s en rubrieken niet zelf hoeft aan te maken. Een groot deel van de benodigde handelingen kan bij het vullen van de startpagina site via deze extensies worden geautomatiseerd. Wilt u eens zien hoe zo een startpagina website eruit ziet dan kunt u op backlinker.eu kijken. Vergeet er niet een link naar uw eigen site aan te melden, wanneer u een website heeft.

Tevens is Vrolijk Internet Services de leverancier van een aantal andere scripts, zoals het PHP Webshop script en het Marktplaats Script. Ook met deze scripts kunt u online geld verdienen.